Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen: Leko pakt uit met gigantische verrassing in basisopstelling

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Om 21u is het zover en trapt Club Brugge zijn eerste Champions League-wedstrijd van dit seizoen op gang. Thuis tegen Borussia Dortmund wil het meteen ook zijn eerste punten pakken en daarvoor rekent Ivan Leko in grote mate op zijn gebruikelijke elftal.

De trainer heeft echter één zeer grote verrassing in petto in zijn elftal. Op de rechterflank werd Dion Cools of Krépin Diatta verwacht, maar het is daarentegen de jonge Thibault Vlietinck die verrassend zijn kans krijgt. Het 21-jarige jeugdproduct kreeg pas vorig weekend zijn eerste speelminuten van het seizoen en beleeft nu zijn Europese vuurdoop.

Verder geeft Leko achterin de voorkeur aan Matej Mitrovic boven Brandon Mechele. Jelle Vossen is in de spits zoals verwacht de vervanger van de geblesseerde Rezaei. Bij Dortmund staat Axel Witsel aan de aftrap.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Borussia Dortmund

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws