Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Dat is misschien wel de enige vergissing die Verhaeghe bij Club gemaakt heeft”

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

Bart Verhaeghe stond een dik jaar geleden voor een bijzonder moeilijke keuze bij Club Brugge toen Michel Preud’homme vertrok. Een opvolger vinden was geen sinecure, maar de keuze viel uiteindelijk op Ivan Leko. Dat bleek een schot in de roos, maar toch heeft Verhaeghe mogelijk de verkeerde keuze gemaakt.

Dat vindt althans VRT-journalist Chris Van den Abeele. Hij had liever Philippe Clement als nieuwe trainer gezien. “Clement is echt een sympathieke gast. Hij was ooit te gast bij De Zevende Dag toen ik iets met sport deed. Ik moet zeggen: die mens straalt een soort degelijkheid uit”, vertelt hij aan Play Sports.

“Ik ben blij voor Clement dat hij het gemaakt heeft bij Waasland-Beveren en nu ook goed doet bij Genk. Dat Verhaeghe niet volledig in Clement geloofde, is misschien de enige vergissing die de voorzitter tot dusver heeft gemaakt bij Club Brugge.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws