Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Danjuma stond versteld: “Je zag niet het ware Club Brugge”

Club Brugge heeft zich herpakt in de derby tegen Cercle Brugge. Blauw-Zwart won overtuigend met 4-0.

Arnaut Danjuma Groeneveld blikte achteraf nog terug op de bekeruitschakeling. “Op Deinze zag je niet het ware Club Brugge”, aldus de vleugelspeler. “Iedereen stond versteld en was ontgoocheld na de bekeruitschakeling. Je kon er prat op gaan dat er tegen Cercle een reactie zou komen.”

“Ik ben het wel eens dat onze buren weinig of niets tegen ons spel konden inbrengen, waardoor we de derby van begin tot einde volledig konden domineren. We kunnen dus tevreden terugblikken op deze niet eens overdreven 4-0 overwinning.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws