Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Danjuma geeft voorkeur voor nationale ploeg prijs

Arnaut Danjuma Groeneveld is goed aan het seizoen begonnen bij Club Brugge. De nieuwkomer maakt veel indruk en zal binnenkort waarschijnlijk ook een keuze moeten maken voor de nationale ploeg.

Danjuma heeft een dubbele nationaliteit en kan kiezen voor Oranje of Nigeria. “Ik wil zo snel als mogelijk bij een van beide landen in het eerste team zitten”, laat Danjuma weten aan De Telegraaf. “Met de keuze tussen beide landen houd ik me nu nog niet bezig.”

“Ik zit nu bij Jong Oranje en daar wil ik laten zien wat ik waard ben voor het Nederlands elftal. Op dit moment gaat mijn voorkeur uit naar Nederland, maar wie weet wat de toekomst brengt”, aldus de buitenspeler van Club Brugge.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws