Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Columnist plaatst Wesley in indrukwekkend rijtje: “Zij zijn niet te verdedigen”

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

Het is een bewogen zomer geweest voor Wesley Moraes. De Braziliaan werd lange tijd gelinkt aan een transfer, begon sterk aan het seizoen met twee goals op de eerste speeldag, maar pakte vervolgens rood tegen Moeskroen en verzeilde in een lange soap over zijn mogelijke schorsing. Met de intrede van de herfst stond hij echter weer op.

Met een hattrick op AA Gent bewees de jonge Braziliaan nog eens dat hij misschien wel de beste spits in de Jupiler Pro League is. Hugo Camps plaatst hem alvast in een indrukwekkend rijtje. “Wat vermag een coach tegen een hattrick van de bezoekende spits? Je kan zeggen dat de verdediging niet op orde was, maar dat is ze nooit als killers zich melden. Sommige spitsen (Messi, Ronaldo, Wesley) zijn niet te verdedigen”, schrijft hij in Het Laatste Nieuws.

Camps had ook nog iets anders te zeggen over de zege van Club in Gent. “Geen enkele coach van AA Gent had Club kunnen temmen. Met of zonder systeem.”Could not load the poll.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws