Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club trekt zonder vijf potentiële titularissen naar Deinze

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge maakte dit seizoen tot dusver indruk in de competitie en de Champions League, woensdagavond maakt het ook zijn intrede in de Croky Cup. Blauw-Zwart begint met een uitwedstrijd tegen KMSK Deinze, de nummer twee uit de eerste amateurliga.

En Ivan Leko zal sleutelen aan zijn ploeg, want maar liefst vijf potentiële titularissen ontbreken in de kern voor de bekermatch. Achterin zijn Benoit Poulain en Stefano Denswil er niet bij, op het middenveld is Ruud Vormer geschorst en op rechts zien we in Deinze geen Thibault Vlietinck of Krépin Diatta.

Zoals aangekondigd maken Clinton Mata en Marvelous Nakamba wél voor het eerst dit seizoen hun opwachting in de selectie. Zij komen gezien de afwezigheid van respectievelijk Vlietinck/Diatta en Vormer meteen ook in aanmerking voor een basisplaats. Achterin komen Luan Peres, Decarli en Mitrovic kans om naast Mechele post te vatten.

De selectie van Club Brugge voor de wedstrijd in Deinze

Doelmannen: Horvath, Letica en Hubert
Verdedigers: Peres, Decarli, Mitrovic, Mechele, Mata en Cools
Middenvelders: Nakamba, Amrabat, Rits, Vanaken en Schrijvers
Aanvallers: Danjuma, Openda, Wesley, Vossen en Dennis

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws