Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-speler mag hoog mikken: “Hij zal nog naast Neymar voetballen”

Vanaken en Wesley (Club Brugge - Standard)

Deze zomer wist Club Brugge zijn kampioenenploeg nog grotendeels bijeen te houden. Enkel Anthony Limbombe (FC Nantes) en Abdoulay Diaby (Sporting Lissabon) waren titularissen die andere oorden opzochten. Maar een aantal andere sterkhouders wacht in de toekomst mogelijk nog een mooie transfer.

Deze zomer was Wesley Moraes er al dichtbij. Lazio trok toen hard aan zijn mouw. De Braziliaan heeft al een hele weg afgelegd sinds hij in 2015 neerstreek bij het Slovaakse AS Trencin. “Nochtans zeiden we eerst: Dat is een valse Braziliaan. Hij had geen fijne techniek en alle ballen sprongen van zijn voet. Tot hij eens met onze U17 tegen de nationale U17 van Rusland speelde. We wonnen met 3-2 en ik had medelijden met de Russische verdedigers. Hij hield in zijn eentje drie man bezig. Toen wist ik dat onze eigenaar Tscheu La Ling weer een uitzonderlijk talent had ontdekt”, herinnert technisch directeur Andrej Zakic zich in Het Nieuwsblad.

Zakic voorspelt Wesley dan ook een zeer grote toekomst. “Wesley – die onhandige Braziliaan – zal nog voor de nationale ploeg naast Neymar voetballen. Via een percentage op doorverkoop zal Trencin zijn graantje meepikken, want zo werken we altijd.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws