Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club neemt afscheid van 2 spelers: contract ontbonden en naar B-kern

Brugse line-up (Club Brugge - Sint-Truiden)

Ivan Leko blijft verder doorselecteren in zijn ruime kern. Over 2 jongens die geen toekomst meer hadden bij Club, is nu ook een definitieve beslissing genomen. 

Ivan Tomecak stond in het begin van het seizoen zelfs nog in de basis, maar geraakte uiteindelijk niet eens op de lijst van de Champions League en is nu ook definitief naar de B-kern gestuurd. Na de transfer van KV Mechelen lijkt zijn verhaal bij Club er al op te zitten. De rechterflankspeler zal mogelijk zijn contract laten ontbinden of in de winter een transfer maken.

Wie z’n contract al heeft laten ontbinden, is Vladimir Gabulov. De international, nog derde doelman op het afgelopen WK bij Rusland, liet via Instagram weten dat hij afscheid heeft genomen van Jan Breydel. Gabulov postte een opvallend positief bericht en kijkt met plezier terug op zijn eerste buitenlandse avontuur, in Brugge.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Вчера я официально расторг контракт с «Брюгге». Хочу сказать спасибо футболистам, клубу, болельщикам. Это был для меня неоценимый опыт. Чемпионство с хорошей командой, красивый город, сумасшедшая атмосфера на стадионе – о времени в «Брюгге» у меня останутся только приятные воспоминания. ⠀ Yesterday I officially terminated my contract with Club Brugge @clubbrugge. I want to thank my teammates, club staff and the fans for everything. It was an invaluable experience for me. The Belgian league title with a good team, beautiful city, incredible atmosphere at the stadium – I have got only good memories of my time at Club Brugge. #wearebruges 🔵⚫️🤝

Een bericht dat is gedeeld door @ vladimir_gabulov op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws