Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club kan woensdag in de beker opnieuw op twee belangrijke spelers rekenen’

Nakamba wijst (Club Brugge - Zulte Waregem)

Het zijn drukke weken voor Club Brugge, want woensdag staat er alweer een wedstrijd voor de deur. Dan wordt het bekeravontuur op gang getrapt met een uitwedstrijd tegen Deinze. Mogelijk komen daarin enkele nieuwe namen in actie.

Ivan Leko zal sowieso minstens één wijziging moeten doorvoeren aan zijn elftal, want Ruud Vormer is geschorst nadat hij vorig seizoen twee gele kaarten kreeg in het bekertoernooi. Volgens Het Nieuwsblad krijgen ook Arnaut Danjuma en Wesley mogelijk rust, waarbij Emmanuel Dennis en Lois Openda hun vervangers zouden worden.

Er is ook uitstekend nieuws, want volgens Het Laatste Nieuws maken normaliter ook Marvelous Nakamba en Clinton Mata woensdag hun comeback na langdurig blessureleed. Voor de twee spelers zou het hun eerste wedstrijd van het seizoen zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws