Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans zijn het beu en schrijven open brief: “Onaanvaardbaar”

Sfeer bij Club Brugge op de laatste training voor de match tegen Genk

Al jaren wordt er gesproken van een nieuw stadion voor Club Brugge. Het verouderde Jan Breydelstadion werd afgelopen weken nog maar eens op de korrel genomen na een foto die de ronde deed op sociale media.

De supporters van Club Brugge zijn het beu en hebben nu zelf een open brief de wereld in gestuurd. Op de foto (1ste hieronder), die op sociale media massaal werd gedeeld, is duidelijk te zien dat het Jan Breydelstadion in slechte staat is.

Nu komt ‘Taskforce 5 na 12’ met een duidelijke boodschap naar buiten:

“We schrijven maart 2008: stad Brugge geeft zijn fiat voor een nieuw stadion voor Club.

Tien lange jaren al droomt elke Clubfan van een eigen voetbaltempel. Door procedureslagen, afgekeurde vergunningen, politiek gebakkelei en bezwaren van kleingeestige ondernemers met een groot ego is die droom stilaan een nachtmerrie aan ‘t worden.

Club, dé ambassadeur bij uitstek van de stad Brugge speelt anno 2018 nog steeds in een volledig gedemodeerd stadion: overal betonrot, niet te harden rioolstank, verstopte toiletten, kapotte water- en electriciteitsleidingen, waterlekken, kletsnatte fans bij de minste plensbui.

Tenenkrullend en onaanvaardbaar dat de Belgische kampioen op die manier straks de top van het Europese voetbal moet ontvangen.

Club, zijn hondstrouw blauwzwart legioen, de fans van onze toekomstige Europese tegenstanders en België als voetballand verdienen beter. Hoog tijd voor ons land om een infrastructurele inhaalbeweging te maken.

HET IS 5 NA 12!

Plaats onderstaande boodschap op jullie tijdlijn en op de officiële social media kanalen van onze Europese opponenten.

Graag massaal delen.

We are Bruges!”

Geplaatst door The Blues of F.C. Bruges op Zaterdag 1 september 2018

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws