Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge zal Wesley wellicht alsnog lange tijd moeten missen

Wesley Moraes blessure (Club Brugge - Standard)

Club Brugge heeft voor de tweede dag op rij een opdoffer gekregen. Nadat het woensdag op pijnlijke wijze sneuvelde in de beker tegen amateurclub KMSK Deinze, bracht nu ook de Evocatiecommissie van de voetbalbond slecht nieuws voor Blauw-Zwart.

Zij beslisten immers dat de spits opnieuw voor de Geschillencommissie Hoger Beroep moet verschijnen. Hij riskeert daardoor alsnog een schorsing voor zijn rode kaart tegen Moeskroen, op 5 augustus.

Wesley kreeg aanvankelijk een schorsing van zes speeldagen opgelegd, maar werd in beroep samen met drie andere spelers vrijgesproken. De Beroepscommissie oordeelde immers dat de indicatieve tabel die gebruikt werd om zijn straf te bepalen niet rechtsgeldig was. In evocatie werd die beslissing echter ongedaan gemaakt, waardoor hij nu dus alsnog gestraft zal worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws