Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Club Brugge zal altijd een plekje in mijn hart hebben”

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

Het huwelijk tussen Lior Refaelov en Club Brugge is voorbij. De aanvallende middenvelder is vanaf nu te zien in het shirt van Antwerp. Toch zal de Israëliër Blauw-Zwart niet zomaar vergeten.

“Club zal altijd een plekje in mijn hart hebben”, vertelt Refaelov tegenover Het Nieuwsblad. “Ik heb bij die club al mijn doelen bereikt, heb er een groot deel van mijn leven gespendeerd en heb voor hen zelfs soms mijn lichaam vernietigd door toch te spelen wanneer ik er niet helemaal klaar voor was. Ook al was dat mijn eigen keuze.”

Refaelov heeft ook nog niet van iedereen afscheid genomen bij Club Brugge. “Ik heb nog niet van iedereen officieel afscheid genomen, maar als ik die mensen met wie dat moet gebeuren nog eens zie, zal dat er wel van komen”, aldus de middenvelder.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws