Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge wilde op het nippertje nog Benfica-speler halen’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge heeft afgelopen transferperiode verschillende spelers ingelijfd. De laatste dagen was Blauw-Zwart nog actief met de komst van Kaveh Rezaei en Sofyan Amrabat.

Club Brugge wilde naar verluidt ook nog een speler van het Portugese Benfica FC binnenhalen. A Bola meldt dat Blauw-Zwart geïnteresseerd was in Chris Willock. Uiteindelijk bleef de aanvaller bij de Portugese topclub.

Club Brugge kende echter ook veel concurrentie voor de aanvaller. Zo stond Willock in de belangstelling van enkele Premier League-clubs. Naast Bournemouth, Huddersfield Town en Watford was ook Nederlands landskampioen PSV geïnteresseerd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws