Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge wilde nog ex-speler terughalen’

Ryan - Refaelov - Agu (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge was deze zomer op tijd klaar met zijn transferhuiswerk en beleefde zo rustige laatste dagen deze mercato. Het moest nog het langst zoeken naar een doublure voor Marvelous Nakamba, maar vond die uiteindelijk in de persoon van Sofyan Amrabat.

Al dacht Club Brugge klaarblijkelijk ook nog aan een terugkeer van een ex-speler. Tegenover AOIFootball verklaart Mikel Agu immers dat Club bij hem gepolst heeft. De middenvelder van FC Porto koos uiteindelijk voor een uitleenbeurt aan Vitoria Setubal.

Het zou opvallend zijn als Club aan Agu gedacht heeft, want de eerste passage van de Nigeriaan op Jan Breydel was niet meteen voltreffer. Hij werd in het seizoen 2015/16 gehuurd van Porto. Club werd toen wel kampioen, maar Agu kwam slechts twee keer in actie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws