Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge troefde onder meer Man City af: “Het klopte gewoon”

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge was deze zomer behoorlijk actief op de transfermarkt en deed daarbij een aantal aardige transfers. Zo wist het een aantal veelbelovende spelers voor de neus van de absolute top binnen te halen, zoals Karlo Letica en Arnaut Danjuma.

Voor die laatste was er immers véél interesse. “Club wilde me echt graag hebben. Ik houd van die aandacht. Toen ik hier kwam, was het meteen duidelijk voor me. Ten opzichte van alle andere clubs die interesse hadden, ook Manchester City was daarbij, kan ik me hier het best ontwikkelen”, vertelt Danjuma immers in Voetbal International.

“De Nederlands topclubs hebben zich ook gemeld, maar ik heb bewust voor Brugge gekozen. Er was ook belangstelling vanuit Duitsland, Engeland en Frankrijk. Ik volg mijn gevoel, altijd. Hoe dat precies werkt, kan ik niet uitleggen, maar hier klopte het gewoon.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws