Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge-speler scoort voor Belgische Beloften

Sfeer bij Club Brugge op de laatste training voor de match tegen Genk

De Belgische Beloften hebben met 0-3 gewonnen van Hongarije. De nationale U21 hoopt zich te plaatsen voor het EK onder 21 jaar. Dion Cools en Siebe Schrijvers stonden in de basis.

De jonge Rode Duivels waren duidelijk een niveau hoger dan de jongens van Hongarije. Na twintig minuten spelen was het Landry Dimata die scoorde. Voor de rust hadden de Belgische Beloften nog kansen op de 0-2, maar die kwam er niet.

Na rust ging België op hetzelfde elan verder. Hongarije kwam echter ook een paar keer gevaarlijk opzetten. Twintig minuten voor tijd kregen de Rode Duivels een penalty toegekend. Die werd omgezet door Dimata, die zijn tweede van de avond scoorde.

Het slotakkoord was voor een speler van Club Brugge. Siebe Schrijvers scoorde de 0-3. België staat nu op 23 punten na negen wedstrijden. Zweden staat momenteel 0-1 achter tegen Turkije en daardoor heeft het drie punten minder dan de Rode Duivels.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws