Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge-speler grijpt naast prestigieuze FIFA-prijs

Riley McGree scorpion kick

Maandagavond werden in Londen The Best FIFA Football Awards uitgedeeld, de jaarlijkse prijzen van de wereldvoetbalbond. België kende een uitstekende avond, want Thibaut Courtois werd verkozen tot Doelman van het Jaar en Eden Hazard kreeg een plaatsje in het Wereldelftal van het Jaar. Ook Club Brugge was vertegenwoordigd.

Een speler van Club had immers een nominatie gescoord voor de Puskas Award, de prijs voor het mooiste doelpunt van het voorbije jaar. Riley McGree, die dit seizoen verhuurd wordt aan Melbourne City, had vorig seizoen tijdens zijn uitleenbeurt aan Adelaide United gescoord met een schitterende scorpion kick.

De jonge Australiër haalde het uiteindelijk echter niet. Het was Mohamed Salah (Liverpool) die met de prijs ging lopen.

Bekijk hier nog eens de fenomenale goal van McGree

De winnende goal van Salah

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws