Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge schrijft geschiedenis na zege op KAA Gent

Vanaken en Wesley (Club Brugge - Standard)

Club Brugge heeft zondagmiddag met 0-4 gewonnen op het veld van KAA Gent. Blauw-Zwart heeft zo ook geschiedenis geschreven.

Club Brugge heeft de grootste overwinning ooit behaald in de Ghelamco Arena. Het was ook twintig jaar geleden dat Blauw-Zwart met vier doelpunten verschil kon winnen van de Buffalo’s. Op 24 oktober 1998 won Club ook met 0-4.

Net als Wesley Moraes, scoorde toen Tjorven De Brul een hattrick. Op 9 augustus 1997 won Club Brugge ook met 0-4. Toen zorgde Robert Spehar voor een hattrick. Op 26 december 2010 hield Club Brugge voor de laatste keer de nul op Gent.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws