Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge moet maar liefst elf internationals missen

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

De interlandperiode staat weer voor de deur. Club Brugge moet maar liefst elf spelers laten gaan voor de interlandbreak. Spelers trekken onder andere naar de Rode Duivels, Oranje, Kroatië, de VS en Marokko.

De Nations League gaat ook bijna van start. ‘September betekent de start van de Nations League in het UEFA-circuit. Club levert daarbij vier internationals bij enkele toplanden af. Van Hans Vanaken, die zijn debuut bij de Rode Duivels mag meemaken, tot Ruud Vormer, die een plaats bij Oranje lijkt beet te hebben en Karlo Letica en Matej Mitrovic, die na het WK terug bij de selectie van finalist Kroatië behoren.’

‘Verder van huis speelt nieuwkomer Sofyan Amrabat met Marokko tegen Malawi en oefent Ethan Horvath tegen Brazilië en Mexico. Ook de jeugd mag niet ontbreken. Siebe Schrijvers is al even de kapitein van de Belgische U21, waar Dion Cools ook een vaste waarde is. Boven de grens mag Arnaut Danjuma zijn kunsten opnieuw tonen met Nederland tegen Engeland en Schotland. De Belgische U19 riepen dan weer Loïs Openda en Brandon Baiye op voor hun interland tegen Engeland’, zo staat te lezen op de officiële website van Club Brugge.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws