Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge maakt B-lijst bekend: ook deze youngsters mogen dromen van CL-voetbal

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

Begin september moest Club Brugge al bij de UEFA zijn selectie voor de Champions League indienen. Maar naast de 25-koppige spelerslijst mogen clubs ook nog een B-lijst indienen, waarop tot 24 uur voor de wedstrijd jonge, zelf opgeleide spelers geplaatst mogen worden.

Ook die B-lijst werd nu op de website van de UEFA gepubliceerd. De drie youngsters in de A-kern die nog op de A-lijst ontbraken – Brent Gabriël, Brandon Baiye en Loïs Openda – zijn de bekendste namen die nog geregistreerd werden.

Daarnaast mogen ook nog een aantal beloften dromen van speelminuten in de Champions League. Ook Mathias De Wolf (rugnummer 86), Maxim De Cuyper (87), Samuel Asoma (88), Cyril Ngonge (89), Nick Shinton (90), Senne Lammens (91), Brendan Schoonbaert (92), Noah Fadiga (93), Charles De Ketelaere (94), Adnan Ugur (95), Terry Osei-Berkoe (97) en Louis Declerck (99) staan immers nog op de B-lijst.

De voltallige Champions League-lijst van Club Brugge

Doelmannen: Letica, Horvath, Gabriël, Shinton en Lammens
Verdedigers: Luan Peres, Poulain, Mitrovic, Cools, Denswil, Decarli, Mechele, Mata en Schoonbaert
Middenvelders: Amrabat, Diatta, Schrijvers, Nakamba, Vlietinck, Vanaken, Vormer, Rits, Danjuma, De Wolf, De Cuyper, Asoma, Fadiga, De Ketelaere, Ugur, Baiye en Declerck
Aanvallers: Wesley, Vossen, Rezaei, Dennis, Openda, Ngonge en Osei-Berkoe

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws