Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge krijgt goed nieuws in dossier-Wesley’

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

Al meer dan een maand hangt Wesley Moraes een mogelijke schorsing boven het hoofd. De spits pakte op 5 augustus rood in Moeskroen voor een slag, maar ondertussen heeft hij nog altijd geen straf gekregen. Na een heuse soap is het dossier nog altijd in behandeling.

De Braziliaan werd in beroep vrijgesproken, maar het Bondsparket ging in evocatie. Het kan dus nog altijd dat Wesley een zware schorsing krijgt, maar hoe dan ook zal die niet voor meteen zijn, weet Het Nieuwsblad.

De Evocatiecommissie komt immers pas volgende dinsdag samen en kan enkel oordelen of er procedurefouten gemaakt zijn. Is dat het geval, keert het dossier terug naar de Beroepscommissie. Volgens bronnen binnen de KBVB zal hun uitspraak zeker nóg een week extra op zich laten wachten. Dat betekent dat Wesley zeker nog beschikbaar zal zijn voor de topper op het veld van AA Gent, die op 23 september gespeeld wordt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws