Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge krijgt alweer slecht nieuws in stadiondossier’

Jan Breydelstadion

Bart Verhaeghe gaf een tijdje terug in een interview aan dat hij in zijn zeven jaar als voorzitter van Club Brugge maar één grote frustratie had: het stadiondossier. Club werkt immers al jaren aan de bouw van een nieuwe arena, maar raakt geen stap vooruit.

En nu is er alweer slecht nieuws in het stadiondossier. Een jaar geleden gaf de Vlaamse overheid toestemming voor de bouw van een stadion aan de Blankenbergse Steenweg, maar vervolgens dienden een aantal eigenaars van gronden in de omgeving klacht in. Onder hen ook Paul Gheysens, eigenaar van Ghelamco en Antwerp, en Joris Ide, een vertrouweling van Marc Coucke.

Het Nieuwsblad weet dat die klachten pas ten vroegste in juni 2019 opgelost zullen raken. “Dit duurt veel te lang”, vindt ook de Brugse schepen van Ruimtelijke Ordening Franky Demon. “Maar het dossier gaat niet alleen over een stadion, het gaat ook over de ontwikkeling van bedrijventerreinen en over de bescherming van een natuurgebied.”

De fans van Club zijn het getalm in het dossier alvast grondig beu. Een groep supporters zou alvast vrijdag een protestactie organiseren tijdens de thuiswedstrijd tegen Lokeren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws