Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Club Brugge is maatstaf geworden in België”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Landskampioen Club Brugge trekt de lijn van afgelopen seizoen door en maakt weer indruk. De manschappen van Ivan Leko staan weer mee bovenin de Jupiler Pro League en de machine van Blauw-Zwart komt op stoom.

Ook analist Stef Wijnants is onder de indruk. “Anderlecht is het instituut van het Belgisch voetbal en Standard staat voor passie, maar Club Brugge is echt de maatstaf geworden. Het is een machine”, begint Wijnants tegenover Het Belang van Limburg.

“In hun eerst jaren waren Verhaeghe en Mannaert nog hemelbestormers. Spelers werden makkelijk geloosd, grote trainers werden gehaald en weer aan de kant gezet. Sinds de doortocht van Michel Preud’homme heeft dat plaatsgemaakt voor een soort van rust. Die eerste titel helpt – dat weet ik wel – maar in Brugge heerst nu een gigantische rust. Iets waar de meeste ploegen naar moeten streven”, aldus Wijnants.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws