Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge is gewaarschuwd: “De titel is zeker mogelijk voor ons”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Landskampioen Club Brugge lijkt ook dit seizoen weer titelfavoriet te zijn. KRC Genk zet echter de achtervolging in.

Sterkhouder Leandro Trossard gelooft wel in de kansen van de Limburgers. “De titel is zeker mogelijk voor ons. Maar er is veel concurrentie. We moeten de play-offs beginnen met zo weinig mogelijk achterstand of zelfs een voorsprong”, vertelt de aanvaller tegenover La Dernière Heure.

“Afgelopen seizoen speelden we goede play-offs. Met minder achterstand kunnen we dit seizoen misschien hoger mikken.” KRC Genk had geen moeite met Zulte Waregem en staat vlak achter leider Club Brugge in het klassement.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws