Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge heeft na Vormer een tweede speler in Oranje

Ruud Vormer geeft in zijn gekende stijl een interview na afloop van Club Brugge - Waasland-Beveren

Club Brugge is alweer ijzersterk aan het seizoen begonnen. In de competitie pakte het 22 op 24 en in de Champions League ging het maar net ten onder tegen Borussia Dortmund. Een aantal sterkhouders is alweer op dreef en dat gaat niet onopgemerkt voorbij.

Vandaag maakte bondscoach Ronald Koeman immers zijn voorselectie bekend voor de interlands van Nederland tegen Duitsland en België en daarin nam hij na Ruud Vormer een tweede speler van Blauw-Zwart op.

Arnaut Danjuma wordt beloond voor zijn uitstekende start bij Blauw-Zwart en is er voor de eerste keer bij op de voorlopige lijst van de grote jongens. De 21-jarige flankaanvaller was de voorbije maanden international bij de U21 van Nederland en kan ook voor Nigeria kiezen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws