Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge had naar verluidt interesse in ex-speler van Anderlecht’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Charly Musonda Junior werd gezien als een groot talent. Inmiddels zit de 21-jarige dribbelaar in de Eredivisie bij Vitesse.

Musonda wordt komend seizoen door moederclub Chelsea uitgeleend aan het Nederlandse Vitesse. De Belgische jeugdinternational kon echter ook naar de Belgische velden trekken. Volgens La Dernière Heure waren ex-club Anderlecht én Club Brugge geïnteresseerd in Musonda.

Club Brugge had informele contacten met de entourage van Musonda. Maar een akkoord werd nooit gevonden. Het dribbelwonder verliet België in 2012 en tekende bij Chelsea. Geen al te groot succes want tot een doorbraak kwam het nooit. Afgelopen seizoenen werd Musonda verhuurd aan Real Betis en Celtic.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws