Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clash tegen KAA Gent is voor Letica extra speciaal

Club Brugge neemt het zondag op tegen KAA Gent. Voor doelman Karlo Letica is de clash extra speciaal.

Letica is namelijk erg goed bevriend met landgenoot Lovre Kalinic, de doelman van de Buffalo’s. “We zien elkaar minstens één keer per week”, vertelt Letica tegenover Het Nieuwsblad. “De ene keer komt Lovre naar Brugge, de andere keer ga ik naar Gent. Ik heb een vriendin in Kroatië, maar ze komt pas na de match tegen Gent naar België.”

“We waren toen met vijf jongens uit België: wij twee, Mitrovic (Club), Santini en Milic (beiden Anderlecht, nvdr.). Ze lachten met ons: ‘Ah, de Belgische jongens zijn er!'”, aldus Kalinic.

“Maar er wordt niet over de Belgische competitie gepraat. Iedereen is gefocust op de nationale ploeg. Het is een mooie zaak dat zoveel Kroatische internationals uit België komen”, besluiten beide keepers in koor.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws