Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

CL-tegenstander is er niet gerust op: “Zelfs moeilijk tegen Club Brugge!”

Champions League

Club Brugge neemt het in de Champions League op tegen Borussia Dortmund, Atlético Madrid en AS Monaco. Bij die laatste club zijn ze er niet zo gerust op.

Voormalig Frans international Rio Mavuba ziet een moeilijke groep voor het Franse Monaco. “Het wordt niet evident. Het niveauverschil tussen de vertrekkers en nieuwkomers is erg groot bij Monaco. Het gaat moeilijk worden in de CL tegen Atlético en Dortmund. Zelfs tegen Club Brugge!”, liet de analist weten bij Télé Loisirs.

Ook Vadim Vasiliyev, één van de beleidsbepalers bij AS Monaco, wil Club Brugge absoluut niet onderschatten. “Atlético is favoriet en Dortmund is ook erg sterk. Maar we mogen Club Brugge zeker niet onderschatten. Ze zijn niet voor niets twee keer kampioen geworden in België op slechts drie seizoenen tijd”, laat Vasiliyev weten tegenover Made in Foot.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws