Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Cijfers ticketverkoop voor de Champions League bekend

Champions League

Landskampioen Club Brugge speelt komend seizoen in de groepsfase van de Champions League. Daarin neemt Blauw-Zwart het op tegen Borussia Dortmund, Atlético Madrid en AS Monaco.

Maandag startte Club Brugge de vrije verkoop van zijn abonnementen voor het kampioenenbal. Aan de vaste abonnees waren er zo’n 18.000 tickets verkocht. ‘Afhankelijk van het aantal abonnementen dat nog wordt verkocht, kunnen er nog aparte tickets vrij­komen voor de thuismatchen tegen Dortmund, ­Monaco en Atlético ­Madrid’, zo meldt Het Nieuwsblad.

‘Voor de eerste uitmatch, op Atlético ­Madrid op woensdag 3 oktober, kreeg Club ongeveer 3.400 tickets beschikbaar in het Estadio Wanda Metropolitano. Club verwacht die allemaal aan de man te kunnen brengen’, aldus HNB. Ivan Leko en zijn manschappen hopen alvast hoge ogen te gooien op het grootste Europese clubtornooi.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws