Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Chatelle duidt beste zomertransfer aan: ‘Uitstekende zaak voor Club’

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

De transfermarkt in België is afgesloten. Veel clubs in de Jupiler Pro League hebben zich ingespannen om zijn selectie te versterken. Thomas Chatelle vindt dat Club Brugge de beste zomertransfer heeft gerealiseerd.

“Ik heb voor Rezaei gekozen, want hij is volgens mij de beste aankoop die Club Brugge gerealiseerd heeft. Het is een jongen die zich zeer snel aanpast, dat hebben we bij Charleroi gezien. Hij is ook zeer intelligent. Bovendien is het iemand die altijd zijn steentje bijdraagt, zelfs al hij niet in vorm zit”, laat Chatelle weten in La Tribune.

De transfersom van vijf miljoen euro is de hoogste ooit tussen twee Belgische clubs. “Vergelijk die prijs met bijvoorbeeld Santini, die kostte zo’n 3 miljoen euro en is toch al een pak ouder. Als je het vergelijkt met andere aanvallers, of zelfs verdedigers, die voor dezelfde som zijn getransfereerd, is dit een superprijs”, aldus Chatelle.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws