Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Cercle-voorzitter geïrriteerd : “Wij betalen veel aan Club”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge en Cercle Brugge nemen het komende speeldag tegen elkaar op. Voorzitter Frans Schotte vindt het niet kunnen dat de supporters van Blauw-Zwart verwijten dat Cercle niet veel zou betalen voor het Jan Breydelstadion.

Schotte legt de relaties met Club Brugge uit aan Het Laatste Nieuws. “Hoe de relaties met Club Brugge zijn? Onze gedelegeerd bestuurder Vadim Vasilyev had een hoffelijk gesprek met Bart Verhaeghe. We hebben afspraken met Club Brugge.”

“Ik lees in sommige media dat wij geen cent zouden besteden aan infrastructuur en terreinen, waaronder het hoofdveld, hoewel wij hiervoor wel enkele honderdduizenden euros per jaar rechtstreeks aan Club Brugge betalen voor dit onderhoud.”

“Wij helpen ook mee aan het opfleuren van de bestaande faciliteiten in het stadion. Er werden recentelijk nog een aantal zaken gezamenlijk gerealiseerd waarin 50 procent van de kosten door elke partij werd gedragen. Er zijn dus wel degelijk afspraken gemaakt.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws