Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Cercle-coach Guyot geeft toe: “De beste heeft gewonnen”

Sfeerbeelden Club Brugge - Anderlecht (5-0)

Club Brugge heeft de Brugse derby met 4-0 van Cercle gewonnen. Na afloop kon coach Laurent Guyot niet anders dan zijn meerdere te erkennen in Blauw-Zwart.

“De beste heeft gewonnen, al vond ik dat er vooral in aanvallend opzicht meer in zat voor ons. Mijn spelers hebben alles gegeven, maar onze foutjes worden telkens afgestraft. Zo gaat dat tegen grote ploegen”, wordt de coach geciteerd door Sporza.

“Wij zitten nog in een leerproces, want onze spelers hebben weinig ervaring op het hoogste niveau. Dit is eigenlijk een competitie met twee snelheden: de toppers die ruim voorop staan, en dan de ploegen die strijden om in 1A te blijven”, aldus Guyot.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws