Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bölöni noemt Club-speler ‘mentaal en fysiek’ te zwak

Leko - Willem - Bölöni

Laszlo Bölöni werd op de vorige speeldag in Anderlecht nog naar de tribune gestuurd en de trainer van Antwerp was daarmee niet aan zijn proefstuk toe. De Roemeen hanteert een ijzeren discipline en insiders zeggen dat die de Great Old eind vorig seizoen een plaats in de top zes kostte. 

Kennelijk was Bölöni in de zomer geïnteresseerd om zijn landgenoot Dorin Rotariu van Club Brugge naar de Bosuil te halen. “Op een gegeven moment dacht ik aan Rotariu, maar uiteindelijk heb ik dat idee opgegeven”, aldus de Antwerp-trainer aan Adevarul.

“Ik volgde hem zelf en sprak ook met mensen uit zijn omgeving. Ik kwam tot de conclusie dat hij zowel mentaal als fysiek te zwak was. Het Roemeense voetbal moet het vooral van techniek hebben. Daarom is het moeilijk om door te breken in een competitie als de Belgische, waar strijd en toewijding centraal staan.”

Club Brugge verhuurde Rotariu voor de rest van het seizoen aan AZ Alkmaar uit de Eredivisie. De ex-speler van Dinamo Boekarest is ook Roemeens international, maar zowel Leko als Bölöni hebben duidelijk niet al te veel vertrouwen in hem.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws