Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bizar: VRT-journaliste moet zich excuseren na item over Club Brugge

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge opent vanavond zijn campagne in de Champions League met een thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund en daar wordt uiteraard uitgebreid aandacht aan besteed in de media. Maar een journaliste van de VRT moest zich verontschuldigen na een item over Club om een wel heel flauwe reden.

Nieuwsanker Fatma Taspinar kondigde in het laatavondjournaal een item aan over Club en daarbij had ze toevallig een blauw kleedje aan. Blijkbaar zijn er mensen die daar aanstoot aan genomen hebben, want op Twitter bood ze achteraf haar verontschuldigingen aan.

“Met deze tweet wil ik mij distantiëren van de zweem van partijdigheid die ik mogelijk heb uitgestraald door mijn klederdracht vanavond. Ik was mij er niet bewust van dat dit gevoelig kon liggen bij niet-Club fans. Excuses aan iedereen die ik heb gekwetst”, schreef ze.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws