Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Beloften Club Brugge beginnen met knap gelijkspel aan Youth League

Op de échte Champions League is het nog wachten tot 21u, maar deze namiddag gaven de beloften van Club Brugge in Deinze alvast een voorsmaakje. Zij speelden er immers hun openingswedstrijd in de UEFA Youth League en net als de A-kern namen zij het daarin op tegen Borussia Dortmund.

Net zoals het eerste elftal stuurde Rik De Mil zijn troepen in een 3-5-2 de wei in, met middenvelder Brandon Baiye als enige A-kernspeler tussen de lijnen. Hij zag hoe Dortmund halfweg de eerste helft op voorsprong kwam na een doelpunt van Aydinel. Die 0-1-stand stond ook bij het rustsignaal op het bord.

Club kwam echter veel sterker uit de kleedkamer en werd daar ook voor beloond. Twee minuten nadat De Cuyper de 0-2 nog van de lijn wegveegde, kopte Ngonge aan de overkant de gelijkmaker binnen. Club ging nog op zoek naar de winnende treffer, maar Ugur en Ngonge konden de Duitse doelman geen tweede keer verslaan. Club pakt zo een punt en mag daar best trots op zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws