Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Balaban is zeker: “Tegen Dortmund maakt Club al komaf met zegeloze reeks”

Bosko Balaban (Club Brugge) (2)

Club Brugge begint vanavond aan de Champions League met één simpele opdracht: beter doen dan twee jaar geleden. Het pakte toen geen enkel punt in een nochtans niet loodzware poule met Leicester City, FC Porto en FC Kopenhagen. De laatste zege in het kampioenenbal dateert al van 3 november 2005, toen tegen Rapid Wenen.

In de ploeg stonden toen nog Ivan Leko en Bosko Balaban. Die eerste zit vanavond als coach op de bank, die laatste gelooft rotsvast in zijn ex-ploegmaat. “Hij gaat komaf maken met die lange periode zonder Champions League-zege voor Club. Tegen Dortmund al”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Ik geloof in Leko – er wacht hem een grote toekomst als coach. Het verrast me dan ook niet wat hij tot dusver in Bruggegepresteerd heeft. (op dreef) Ivan is iemand die niets aan het toeval overlaat – elk detail, elke seconde telt. Zijn analyses zijn top en hij slaagt erin om zijn aanpak duidelijk over te zetten naar zijn spelersgroep. Wie Club het voorbije jaar zag spelen, herkent gewoon de stijl van Ivan: snel, direct en agressief voetbal. Met hem dicht tegen de zijlijn, aanwijzingen gevend.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws