Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Axel Witsel: “Dat heb ik onthouden van Club Brugge”

Axel Witsel sprak aan de vooravond van Club Brugge-Borussia Dortmund tijdens de officiële persconferentie. De Rode Duivel toonde veel respect voor de Belgische landskampioen. 

“Ik heb al veel tegen Brugge gespeeld, maar morgen wordt het toch wat anders. We hebben een goed team, maar ook een goede tegenstander. We zullen alles moeten geven om te winnen”, lezen we op het officiële Twitteraccount van Club. “Ik herinner me dat Club goede supporters heeft. Ik hoop morgen op een goede sfeer in het stadion.”

Trainer Favre heeft dezelfde mening: “Club is de landskampioen van een goeie competitie. Ze zijn ervaren, we kennen ze goed. We zullen compact moeten spelen, goed moeten verdedigen en ook slim zijn in de opbouw, want Club countert snel. Ze kunnen ook het spel maken als het moet, in hoog tempo, maar ook geduldig.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws