Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zware kritiek voor Limbombe: “Willen lopen voor ze kunnen gaan”

Anthony Limbombe (Club Brugge - Sint-Truiden)

Anthony Limbombe kon naar de Premier League, maar omdat zijn looneisen te hoog waren, zal hij waarschijnlijk kiezen voor FC Nantes in de Ligue 1. Die ploeg wil wel minder transfergeld op tafel leggen dan de Engelsen. 

Iemand die wel naar de Premier League verhuist, is Leander Dendoncker. “De keuze van de armoede lijkt het wel, maar is Wolverhampton dat wel? Dendoncker kan ook op dat niveau naar zijn mogelijkheden peilen. Een tussenstap om eventueel hogerop te geraken”, zegt hoofdredacteur Jacques Sys van Sport/Voetbalmagazine.

“Te veel voetballers willen lopen voor ze kunnen gaan. Vele dromen waren en zijn er tijdens deze transferperiode, maar door zelfoverschatting draaiden ze vaak uit op desillusies.”

“Anthony Limbombe lonkte naar de Premier League maar moet allicht tevreden zijn met FC Nantes. Bij Club Brugge zal Limbombe amper gemist worden. Zijn vervanger, Arnaut Danjuma Groeneveld, kan in deze competitie uitgroeien tot een sensatie.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws