Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Worden goudhaantjes slachtoffer van ambities? “Druk is heel hoog”

Brandon Baiye en Loïs Openda zijn twee jonge debutanten in de A-kern van Club Brugge. Allebei kregen ze al speelminuten van trainer Ivan Leko, die duidelijk in hen gelooft. 

Baiye (17) deed tegen Eupen al een halfuur mee en Openda (18) mocht afgelopen vrijdag tegen KV Kortrijk een tiental minuutjes invallen. “Nu moeten ze wel bevestigen. Zo’n debuut is leuk voor hen en voor de fans, maar nu moeten ze de energie en de drive vasthouden”, aldus Pascal De Maesschalck, hoofd jeugdopleidingen, in Het Laatste Nieuws.

“We hebben altijd in hen geloofd, maar dat is geen garantie dat ze zullen doorbreken. De eisen zijn heel hoog: Club wil opnieuw kampioen worden en dat zal de komende vijf jaar en daarna niet anders zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws