Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Precies 16 jaar geleden: Club na strafschoppen voorbij Shakhtar naar CL

Dany Verlinden (Club Brugge)

Dag op dag 16 jaar geleden plaatste Club Brugge zich voor de groepsfase van de Champions League door in de laatste voorronde Shakhtar Donetsk na strafschoppen uit te schakelen. Na de verlengingen stond 1-1 op het bord, net als in de heenmatch. 

Het was een heroïsche wedstrijd die voor altijd in het collectieve geheugen van de Club-fan zal blijven zitten met een geweldige vrijschop van Nastja Ceh en Dany Verlinden als held in de strafschoppenreeks.

In de groepsfase van de Champions League volgden FC Barcelona, Lokomotiv Moskou en Galatasaray.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws