Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe deelt steekje uit aan Cercle na CL-loting: “We spelen vier stadsderby’s”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

Club Brugge kreeg gisteren zijn programma voor de Champions League dit seizoen en met Atletico Madrid, Borussia Dortmund en AS Monaco werd het ingedeeld in een zware maar aantrekkelijke poule. Dat vindt ook Bart Verhaeghe.

“Atlético Madrid is de winnaar van de Europese Supercup – wie dáár niet voor warm loopt… Borussia Dortmund is pure nostalgie. Ik stond als student destijds achter het doel tijdens die memorabele avond in Olympia tegen Borussia in ’87”, haalt de voorzitter herinneringen op in Het Laatste Nieuws.

“En tegen Monaco spelen, wordt dan weer een stadsderby (Cercle Brugge is een satellietclub van Monaco, red.). We kunnen verdorie viér stadsderby’s spelen, dit seizoen – mocht Club play-off 1 halen…”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws