Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt: “Deze 2 Bruggelingen moeten zich vragen stellen”

Peter Vandenbempt (analist) (2)

Club Brugge won vrijdagavond met 3-0 tegen KV Kortrijk, maar een type elftal staat nog altijd niet tussen de lijnen. Tegen de start van de Champions League zou de ploeg hier en daar nog een upgrade kunnen gebruiken. 

Zo is uitblinker Nakamba nog altijd buiten strijd en neemt Mats Rits zijn plek momenteel in. “Hij levert een volwassen prestatie. Goed positioneel, in de recuperatie en aan de bal, een waardige vervanger voor Nakamba. Maar tegelijk: wat met Rits wanneer de onbetwiste titularis terug is?”, aldus Peter Vandenbempt in Sport/Voetbalmagazine.

“Schrijvers maakte een mooie goal, maar was zeker voor de rust aan de bal niet goed. Met het profiel van Schrijvers in de spits was het voor Vanaken ook zoeken naar ruimte, meer dan in de vorige twee wedstrijden. Jammer genoeg moeten Rits en Schrijvers zich vragen stellen als eventuele vervangers beschikbaar worden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws