Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Speler Club Brugge via OHL naar de Premier League?

Touba en Denswil (Westkapelle - Club Brugge)

Club Brugge moet op de laatste dag van de transferperiode nog een oplossing vinden voor een aantal overbodige spelers. De meest bekende namen die nog een nieuwe club moeten vinden zijn Sander Coopman en Vladimir Gabulov, maar ook voor Ahmed Touba wordt nog een uitweg gezocht.

De 20-jarige linksachter behoort dit seizoen niet meer tot de A-kern, nadat hij in de voorbije twee seizoenen in totaal tien keer in actie kwam. Lange tijd leek hij op weg naar de Italiaanse tweedeklasser Salernitana, maar nu komt er mogelijk een verrassende wending.

Volgens RMC-journalist Sacha Tavolieri wil OH Leuven Touba immers voor een seizoen huren. De gesprekken daarover zijn al aan de gang. Bij Leicester City, de moederclub van de tweedeklasser, zouden ze bovendien aandringen op een aankoopoptie voor het geval Touba een goede indruk maakt. Daar moet met Club wel nog over onderhandeld worden, maar mogelijk mag Touba op termijn dromen van de Premier League.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws