Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Schorsingsvoorstel Wesley bevestigd door Geschillencommissie

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

Wesley Moraes pakte zondag een rode kaart in Moeskroen na een elleboogstoot waardoor Club al vroeg in de match met zijn tienen verder moest. Uiteindelijk won Blauw-zwart toch nog met 0-1 dankzij een doelpunt van Dion Cools na de pauze. 

Omdat Christophe Diedhiou van Moeskroen ook 4 speeldagen ontving voor zijn slag aan Indy Boonen in de match tegen KV Oostende was geweten dat Wesley zich aan minstens evenveel schorsingsdagen mocht verwachten: 6 matchen en een boete van 6000 euro.

Bovendien kreeg de aanvaller van Club in het verleden al eens rood voor dezelfde sanctie, waardoor de straf hoger zou kunnen uitvallen en dat gebeurde dan ook.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws