Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Scheidsrechtersbaas is hard voor Verhaeghe: “Dit is bijzonder schadelijk”

Bart Verhaeghe speech

Bart Verhaeghe zit niet om een straffe uitspraak verlegen en dat valt niet altijd bij iedereen in goede aarde. Nu krijgt de voorzitter van Club ook een veeg uit de pan van scheidsrechtersbaas Johan Verbist.

Verbist komt in Knack immers terug op Club Brugge-Anderlecht van vorig seizoen. Verhaeghe ventileerde toen zijn frustraties over de scheidsrechters en insinueerde dat er een complot tegen Club gaande was. “Zulke uitspraken ondergraven onze hele werking”, haalt Verbist uit.

“Als je pech hebt met scheidsrechterlijke beslissingen is het menselijk om te denken dat de wereld tegen je is. Maar vaststellen dat de arbiter fout was of zijn integriteit in twijfel trekken, dat zijn twee verschillende dingen. Deze uithaal is bijzonder schadelijk. Ik heb dit voorval aangekaart bij de Pro League.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws