Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Rezaei bezorgt Leko extra kopzorgen door opmerkelijke beslissing’

Door de komst van Kaveh Rezaei heeft Club Brugge naast Jelle Vossen en Wesley Moraes een extra troef diep in de spits. Toch heeft de Iraniër slecht nieuws voor trainer Ivan Leko. 

Rezaei zat in de voorselectie van het het WK met Iran, maar haalde uiteindelijk de groep van 23 niet. “Voor mij persoonlijk was het een pijnlijke situatie, maar mijn land heeft het erg goed gedaan op het WK. Mijn tijd komt nog wel. Op de Asia Cup wil ik er absoluut bij zijn”, zegt hij hierover in Het Nieuwsblad.

De Asia Cup vindt plaats van 5 januari tot en met 1 februari 2019 in de Verenigde Arabische Emiraten. Iran is ingedeeld in groep D en speelt daarin de vurige derby tegen Irak met verder ook nog Jemen en Vietnam. Als bondscoach Quieroz aan Rezaei denkt, dan zal Club hem dus de eerste maand van het nieuwe jaar moeten missen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws