Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov doet bekentenis over zijn relatie met Leko: “Soms klikt het niet”

Refaelov viert met megafoon (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge nam donderdag na zeven seizoenen afscheid van Lior Refaelov. De 31-jarige Israëliër wordt voor een seizoen uitgeleend aan Antwerp, daarna is hij einde contract. Er komt zo een einde aan een tijdperk, dat voor Rafa toch wat in mineur eindigde.

In het laatste jaar kwam hij immers amper nog aan spelen toe. “Maar ik wil het ­positieve onthouden”, vertelt Refaelov in Gazet van Antwerpen. “Het gebeurt soms in het voetbal dat je geen klik hebt met de coach. Het werkte niet zo goed het laatste jaar. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ben er klaar voor.”

Dat het uiteindelijk Antwerp werd, is wel een kleine verrassing. “Ik wilde graag in België blijven. Dat was een van mijn prioriteiten. Ik heb veel gepraat met Standard, maar ­uiteindelijk kwamen we er niet uit. Maar Antwerp is een vergelijkbare club. Het is een kwestie van tijd ­vooraleer Antwerp opnieuw tot de top behoort in België.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws