Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opvallend nieuws in aanloop naar partij tegen Moeskroen

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Club speelt vanavond om 20u in Moeskroen en hoopt op Le Cannonier het seizoen te starten met zes op zes. Toch had trainer Ivan Leko nog opvallend in de aanloop naar de partij in Henegouwen. 

Stefano Denswil is out met een bilblessure, maar nu is ook zijn vervanger Saulo Decarli niet opgenomen in de kern. Hij wordt de laatste dagen nadrukkelijk in verband gebracht met een overgang naar Hamburger SV, dat vorig seizoen naar de tweede Bundesliga degradeerde. Bovendien is ook Brandon Mechele niet fit.

Achterin zal Leko dus moeten gaan puzzelen: Poulain en Mitrovic lijken twee zekerheden, maar wie de resterende positie gaat invullen, blijft een vraagteken. Mogelijk zien we Cools, Tomecak of zelfs voor het eerst de Braziliaanse aanwinst Peres.

Voor de rest zijn Nakamba en Diatta nog out en rekent de trainer niet meer op Limbombe, Diaby en Refaelov. De transfer van Wesley naar Lazio lijkt van de baan en de stevige aanvaller focust zich helemaal op Blauw-zwart. Jongelingen Baiye en Openda blijven bij de groep.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws