Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Opmerkelijke interesse voor Timmy Simons’

Timmy Simons (Club Brugge - Charleroi)

Timmy Simons hing vorig seizoen zijn voetbalschoenen definitief aan de haak en is nog maar enkele maanden aan de slag als assistent-trainer bij Club Brugge. Toch staat hij al ergens anders met stip op een lijstje. 

Niemand minder dan bondscoach Roberto Martinez zou in Timmy Simons de ideale vervanger zien van Thierry Henry als T3 bij de Rode Duivels. Het Laatste Nieuws weet dat Bart Verhaeghe op de hoogte is van de interesse, maar niet meteen staat te springen om Simons te laten gaan.

Martinez moet na het vertrek van Graeme Jones ook op zoek naar een nieuwe T2, maar die zou de bondscoach weer in Engeland gaan zoeken. Mogelijk kan Simons de job van T3 bij de Rode Duivels combineren met die van assistent-trainer bij Blauw-zwart, maar daarover zijn nog geen concrete gesprekken geweest.

Het is ook niet geweten of Simons interesse heeft om aan de slag te gaan bij de voetbalbond. Martinez heeft alvast een boontje voor Simons, want in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Estland werd de voormalige middenvelder van Club verrassend opgeroepen en mocht zelfs in de slotfase invallen. Zo werd hij de oudste Rode Duivel aller tijden van het moderne tijdperk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws