Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Om deze reden is Coopman nog altijd niet vertrokken bij Club Brugge’

Sander Coopman traint mee met Club Brugge

De komende weken zien we bij Club Brugge sowieso nog een aantal spelers vertrekken. Enkele jongens kregen al te horen dat ze niet meer met de groep mogen meetrainen.

Eén van de spelers die al een tijdje apart moet trainen, is Sander Coopman. De 23-jarige offensieve middenvelder keerde terug na zijn tweejarige uitleenbeurt aan Zulte Waregem en leek in het begin nog een kans te krijgen om zich te tonen, maar verdween snel weer uit de A-kern. Hij komt niet voor in de plannen van Ivan Leko.

Zulte Waregem wilde Coopman graag definitief overnemen en er werd ook een tijdlang met KRC Genk onderhandeld, maar ondertussen is de competitie begonnen en loopt Coopman nog altijd rond op Jan Breydel. Volgens Het Laatste Nieuws komt dat doordat de vraagprijs van Club op dit moment te hoog ligt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws